Условия за доставка

FitnessKitchen.bg извършва доставки единствено и само на територията на град Стара Загора.
Срокът за доставка бива заявен при извършването на поръчката от представител на Гама Ринг Кулинар Про“ ЕООД.
При поръчка на продукт за доставка в същия ден, срокът за доставка бива обявен от оператор в момента на приемане на поръчката.
Доставката на продукти поръчани посредством сайта на fitnesskitchen.bg или описаните комуникационни канали в него бива извършвана от представител на Гама Ринг Кулинар Про“ ЕООД.

Доставката на всички продукти от fitnesskitchen.bg е безплатна при поръчка на продукти над 12 лева. При поръчка на продукти със срок на доставка в деня на поръчката се начислява такса Експресност в размер  1 /един/ лев на всеки един поръчан продукт поотделно. Когато поръчката бива направено с отложена доставка за следващия ден допълнителната такса от 1 /лев/ не се начислява. 
При поръчка с доставка за същия ден бива начислена такса Експресност, която се формулира на база настоящата ценова политика на Гама Ринг Кулинар Про“ ЕООД за всеки отделен продукт.

Поръчки направени посредством други афилирани сайтове за доставки, цената за доставка и обслужване се калкулира на база ценовата политика на дадената компания. Гама Ринг Кулинар Про“ ЕООД не носи отговорност и за допълнителни начисления и начин на доставка, когато продуктите са поръчани от трети страни.